Protams ik katram no mums patīk iemest, ieraut, pielieties, iemalkot, paņemt uz krūti,
pieliet mūli, uztankoties, ieraut čarku, paņemt mēriņu, trekterēt, mest pa lampu, mest ogu, iekapāt, kvasīt, iešmigot nu vārdu sakot kulturāli kaut kādu stiprinošu dzērienu ieraut. Bet, protams, kur ir dzēriens tur arī ir uzkodas. Un nu būs topiņš ko izmanto pēc alkoholiskā dzēriena (šņabīša) uzkožot.
Absolūtais līderis ir marinēti vai sālītie gurķi un protams pēc tam tiek lietots viņu marināde vai sālījums......
Siļķe.
Sālīts vai kūpināts speķītis.
Skābēti kāposti.
Galerts - uzkoda īstiem cienītājiem...
Sviestmaizītes.
Marinētas sēnes.
Vārīti kartupeļi, bet kā tad pasēdēšana bez kartupeļiem
Marinēti vai sālīti tomāti.
Ja rauts notiek pie dabas kā tād bez šašlika.
Bet ja pie copes kā tad bez zivju zupas.
Boršs ar krējumu arī labi noder nākošā dienā....
Maizītes ar ikriem, kas var būt labāks !!!
Salātiņi - vienkārši garšīgi un kārdinoši.
Alus - īstiem cienītājiem un ar labu veselību.....
Priecīgas izklaides..... !!!!
Nav leišu Nidas siera,nav vērts nemaz sākt ko stiprāku meklēt.
AtbildētDzēstBaigais, pat siekalas saskrēja...
AtbildētDzēst