svētdiena, 2012. gada 15. jūlijs

Ogās!

Beidzot nedēļas nogale klāt un devāmies zaļumos. Protams pirmā doma sievai bija taisnā ceļā ogās doties. Uhhh nu ko lai saku. Aizgājām līdz izcirtumam nu lasīsim zemenes un avenes un pavērās baigais skats. Viss izcirtums nopļauts ar trimmeri, visa zāle, krūmi, jaunaudze...... zemenes, avenes... viss viss. Māte teica ka vienu dienu mežā dzirdējusi ka skan pēc 2 trimmeri darbības, tagad nu atklājās kur tas bija un ko darīja.


Vienīgi nav skaidrs kam tas tagad bija vajadzīgs, kādiem nolūkiem. It kā jaunaudzi stādīt nevarētu vasaras vidū hmmm kāda tur doma ir? Bet vienalga nevisu pilnīgi izpļāva , šas tas palika gar celmiem un atstātiem kokiem nu un tur ķērāmies pie lietas.

 Iznācās vairāk pastaigāt ne kā parasti, bet tas jau nekas.
 Baigi daudz ložņāja šādu veida bambāles.
  Tāds ogu mix vien sanāk, sākums ir labs
Ja grib var jau atrast....
 Nu re drīz jau būs!
 Lasu lasu un tadāaa skatos pie celma guļ termoss, plukš un tur aromātiska mētru tēja, paldies trimmeristiem, lai saņemtu termosu zināt pie kā griezties !!!
 Nu re pietiks ar, laiks mājās. Varētu padomāt ka auksts, protams ka nē, laiks bija sutīgs, bet to dunduru nejēgā nu nebija glābiņa, vismaz cauri biezam džemperim nevarēja izkosties !!!
Baudiet vasaras dotās odziņas gan svaigā veidā ar saldējumu vai putukrējumu un protams kādu ievārījuma burciņa nebūs pa slikti ziemā!!!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru