pirmdiena, 2012. gada 12. marts

Liepājas VS Klaipēdas slidotava.

   Nu re tāda dusmas uznāca ka gribas izteikties. Vārdu sakot pagājušo nedēļu bijām Liepājas ledus hallē un šo sestdienu bijām Klaipēdas Akropoles slidotavā. Iespaidi un izjūtas ir galīgi atšķirīgas. Un kā domājiet kura slidotava izcīnīja vairāk „+” ? Nu protams ka ne mūsu mājas slidotava. Tiešām dusmas uznāk servisa un apkalpošanas ziņā. Un par ko tur brīnīties ka letiņi brauc pie leišiem atpūsties un izklaidēties. Un tā neliels salīdzinājums.


   Liepājas ledus halle : publiskā slidotava – 2Ls , slidu noma – 1Ls, drēbju skapītis – 0.5Ls , rezultātā visa ekstra 3.5Ls. Un ledus stāvoklis prasītos labāks, tīra viņu labi ja ik pēc 2 seansiem un kad notīra nav nemaz laika viņam piesalt jo sākas jau seanss. Skrambas un iz sitieni vienalga paliek, nu ļoti sliktā stāvoklī.

  
Akropoles slidotava : publiskā slidotava
·         8:30 - 12:15  : 6Lt (1,2Ls)
·         13:30 - 20:30 : 8Lt (1,6Ls)
·         21:00 : 8Lt (1.6Ls) un pie tam dubulta sesija 2 stundas pēc kārtas
   Un tagad pats interesantākais, teiksim tā ja esam pirms 12 tad kopējā maksa ir 1,2Ls. Jā jā tikai 1 lats un 20 santīmi. Bet jūs teiksiet „eu bet kur tad slidu noma un skapītis”, bet es mierīgi atbildu „slidas un skapīša cena jau iekļauta cenā”. Un tas vēl nav viss, beidzot slidināšanos pārģērbšanās zālē tagad ir uzstādīts aparāts ar karstu tēju un protams pa freijo. Ledus ideāls, ne pavelti starp seansiem ir 30 min starpbrīdis pa kuru laiku ledu notīra un tas paspēj piesalt un ir ļoti gluds un patīkams.

   Gala rezultātā : Liepāja VS Klaipēda - 3.5Ls VS 1.6Ls (nu ņēmu max variantu).
Pats interesantākais, kad stāvējām pie Liepājas ledus halles kases pirms mums bija rīdzinieki, kad tie pirka biļetes bija izbrīnīti ka te cena dārgāka nekā pie viņiem Rīgā. Bez komentāriem……
Bez nekādas sirdsapziņas pārmetuma saku : brauciet uz Lietuvu izklaidēties un atpūsties jo tur prot cilvēkus izklaidēt un protams patīkami tur atpūsties.
   PS nu cik skarbi tas nebūtu, bet žēl ka "Jaunais vilnis" tomēr notiks Jūrmalā, ja nenotiktu tad Palanga pārņemtu iniciatīvitāti un būtu ļoti priecīgs ja notiktu Palangā.

2 komentāri:

  1. Tu gan apcel latvijas bālēliņus, bet taisnība tur ir....

    Gints

    AtbildētDzēst
  2. Bet ko padarīsi, ja jau tāda ttieksme ...

    AtbildētDzēst